Vinarija Zorća logo

Vinarija Zorča je porodični projekat nastao iz čistog hedonizma. U selu Petka, ispod kote Čovka gde se odlučivao pobednik Kolubarske bitke, Vinarija Zorča poseduje svoje vinograde. Tu gde zemlja nekada puna rovova čuva nezaboravnu istorijsku priču, tu su sada vinogradi. Vinogradi u kojima napaćena a plodna pečanska zemlja živi, rađa i od 2008. godine započinje novu priču – priču o našem vinu.

VINARIJA ZORČA

Vinarija Zorča je, poput francuskih šatoa, usred svojih vinograda i tik uz prostranu šumu te je tako sakrivena od grada a samo 4 km udaljena od centra Lazarevca. Pored podruma i degustacione sale, vinarija ima i veliku ovalnu terasu sa koje se pruža veličanstven pogled na Lazarevac i okolinu koji se završava Fruškom gorom, Avalom, Kosmajem, a tamo levo, prati tok Kolubare.

Vina koja proizvodimo su visoko kvalitetna crvena vina sorte Merlot i Cabernet Sauvignon, kao i belo vino Pinot Grigio i Chardonnay. Ljubiteljima rakije nudimo lozu klasičnu i lozu barik. Dok uživate u tišini ispijajući naša vina, ne možete a da ne osetite snagu ovog malog naroda, ne možete da ne dobijete odgovor na pitanje „Kako Srbi onoliku silu proteraste?“. Snažno vino, sjajno vino će vam sve reći!

Vinarija Zorča organizuje degustacije različitog nivoa, za pojedince kao i za organizovane grupe. U mogućnosti smo da organizujemo prezentacije, seminare, team- building okupljanja i proslave firme (do 60 osoba) ili koktel večeri (do 100 osoba). U sezoni lepog vremena (proleće/leto) ovaj broj može biti mnogo veći.

Vinarija Zorća Etikete

3,2 ha

Pod vinogradima

6

Broj etiketa

Obršinski put 63,
11550 Lazarevac
+381 63 46 37 03
zorcavinar@gmail.com