Vinarija Luković logo

Ključ napretka, uspeha, ostvarenja poslovnih poduhvata leži u jasnoj ideji i viziji prožetoj apsolutnom posvećenoti i neodustajanju od zacrtanih ciljeva. Ideja za Vinariju Luković javila se vlasniku Milošu u jednom od brojnih razgovora sa prijateljima uz čašu kvalitetnog Merloa. Jer pravo vino je uvek istinska motivacija za donošenje pravih odluka.

VINARIJA LUKOVIĆ

Zemlja je kupljena, vinograd posađen, a projekat vinrije dobio građevinsku dozvolu… Seldeća stanica jeste vinarija porodice Luković koja je već počela sa izgradnjom u selu Vranić opštine Barajevo. Još je rano da pričamo o desetinama hiljada litara godišnje porizvodnje vina, ali jasno je da je fokus Lukovića na najfinijim notama Merloa.
Miloš je diplomirani inženjer šumarstva i ljubav prema prirodi pretočio u posao neraskidivo povezan sa prirodom. Ali kada ste veliki ljubitelj vina, vođenje vinarije se i ne može smatrati poslom, zar ne?
Miloševa Ljubav prema vinu se rodila pre oko dve decenije otkako je prvi put imao prilike da se upozna sa vinskim putevima evropskih zemalja i do dan danas nije prestala da raste, da se širi. Gradnja sopstvene vinarije je jasan pokazatelj. Idu Luković korak po korak, ali misle i o budućim poduhvatima. Jedan od glavnih biće izvoz vina u inostranstvo.

VINARIJA LUKOVIĆ ETIKETE

0,2 ha

Pod vinogradima

1

Broj etiketa

Nagrade

Dimitrija Koturovica 1, Rakovica
11090 Beograd
+381 64 20 88 428
miloslukovic80@gmail.com